Zonnige jaarafsluiting van de kindersamenkomst!

Een zondag in juni, een strak blauwe lucht, hoge temperatuur, een pretpark met waterattracties, enthousiaste begeleiders en zo mogelijk nog enthousiastere kinderen… Alle ingrediënten voor een topdag met de kinderen van BCC West-Nederland.

De aanleiding voor dit dagje uit was de feestelijke afsluiting van een jaar lang kindersamenkomsten en kinderclubs in BCC West-Nederland. Waar we aan het begin van het jaar nog met naamstickers moesten werken, hebben we elkaar inmiddels steeds beter leren kennen en heel veel mooie opbouwende momenten samen gehad.

Ook de jeugd die namens Vereniging Active de kinderclubs organiseert, heeft een groot aandeel gehad in de inmiddels hechte groep kinderen, en gelukkig waren de meesten van hen deze zondag ook van de partij. Wat houden de kinderen veel van hun clubleiders!

Voor elk wat wils

Het was geen grote moeite om deze zondagochtend vroeg uit bed te komen om in Den Haag te verzamelen bij de ingang van Drievliet. Alle kinderen waren ingedeeld in kleine groepjes met vriendjes en vriendinnetjes en een aantal bekende volwassenen. Voorzien van polsbandjes, lekkers, drinken en fruit trok iedereen het park in om te genieten van de attracties.

Er was voor elk wat wils! Achtbanen en een griezelhuis voor de stoerste kinderen, maar gelukkig ook speeltoestellen met verkoelend water, zeer populair met deze tempraturen.

Bij het restaurant was een groot aantal picknicktafels gereserveerd waar we ons af en toe konden terugtrekken, konden genieten van een heerlijke lunch met friet en kipnuggets, en aan het eind van de dag voor iedereen een ijsje.

We zien uit naar het nieuwe seizoen

Een prachtige dag en een ontspannen afsluiting van het eerste jaar met de kinderen van BCC West-NL. De clubleiding en de kindersamenkomst-teams wensen de negen kinderen die ons gaan verlaten, een heel goede tijd in de jeugd en op de middelbare school. We zien uit naar het nieuwe seizoen na de zomervakantie!