“Rust in God” – BCC-conferentie voor vrouwen

Dit jaar organiseerde Brunstad Christian Church (BCC) van 7 tot en met 10 maart een conferentie speciaal voor vrouwen. Ruim 5800 dames uit 33 landen, met meer dan 400 deelnemers uit Nederland, komen bijeen voor een memorabel weekend in het Oslofjord Convention Center, te Brunstad, in het zuiden van Noorwegen.

De jaarlijkse zusterconferentie wordt begin maart georganiseerd, en valt vaak samen met de internationale vrouwendag op 8 maart. Deze christelijke conferentie voorziet voor dames vanuit de hele wereld in een grote behoefte om opgebouwd en versterkt te worden in het geloof. Dit jaar is er voor het eerst een extra dag toegevoegd, om de beleving van het samenzijn nog meer te versterken, en daar maken veel vrouwen graag gebruik van. 

De conferentie telt vijf bijeenkomsten, waarvan een tv-magazine, en een themafeest op zaterdagavond. Het thema van het feest is “Rust in God”. Ter voorbereiding werd aangeraden om het boekje “Rust in God” van Elias Aslaksen te lezen, voor een goed begrip van wat dit betekent. Tijdens de bijeenkomsten is er naast woordverkondiging gelegenheid voor de deelnemers om te getuigen van hun geloof. Hiervan wordt volop gebruik gemaakt.

Lees hier meer over het de BCC-Conferentie voor vrouwen: “Rust in God” – BCC-conferentie voor vrouwen – BCC Gelderland